r Card CADOU - 150 lei
Transport GRATUIT pentru comenzi peste 200 lei

Card CADOU - 150 lei

Cod produs: CARD_150
Disponibilitate: 1000
150 Lei
-+

Eşti presat de timp sau nu ştii ce cadou să cumperi?

Oferă Cardul CADOU de la daco-romania.ro!

 

ATENȚIE: Costul de transport nu este adăugat la finalizarea acestei comenzi (doar dacă nu comandați și alte articole). Se presupune ca doriți livrarea în format electronic (în acest caz, plata trebuie facută doar prin card bancar). În cazul în care doriți livrarea fizică a cardului, costul de transport se va adăuga ulterior.

 

Ce este Cardul cadou?

Un Card cadou este un cadou valoric cu care posesorul poate achita contravaloarea produselor daco-romania.ro dorite. Cardul se poate utiliza o singură dată. Cardul nu poate fi transformat în bani şi nu se acordă rest.

Cum cumpăr un Card cadou?

Cardul cadou se poate cumpăra din această secțiune. Puteţi opta pentru următoarele valori ale Cardului cadou : 50 lei, 100 lei, 150 lei, 200 lei. (Pentru alte valori, vă rugăm să ne contactati la telefon 0735 853 823 sau pe mail comenzi@daco-romania.ro)

Plata contravalorii Cardurilor se face direct pe site folosind un card bancar, sau ramburs la primirea acasa prin curier rapid.

Important: Cardurile nu pot fi achizitionate prin intermediul cupoanelor de reducere.

Cardurile sunt în format tipărit sau, la cerere, Cardul poate fi transmis şi în format electronic.

La alegerea Dumneavoastră, Cardul cadou cumpărat poate fi expediat direct persoanei căreia doriţi să-l faceţi cadou (opţiunea este valabilă doar în cazul comenzilor achitate cu cardul bancar). În acest caz, va trebui să completați la adresa de livrare numele și adresa persoanei care va primi Cardul cadou, iar la "Adaugati obsevatii referitoare la comanda" numarul de telefon si eventual alte informații ce le considerați necesare.
Cum se foloseste Cardul cadou?

Cardul poate fi folosit pentru comenzi de pe site-ul www.daco-romania.ro. Produsele vor fi achiziţionate la preţurile şi discounturile oferite în cadrul promoţiilor în vigoare la momentul efectuării cumpărăturilor cu Cardul cadou. 
La plasarea comenzii pe www.daco-romania.ro, posesorul Cardului trebuie sa treaca seria Cardului în campul CUPON din pagina Informatii plata si sa dea click pe APLICARE CUPON.  Trebuie să apară mesajul: "Success: Your coupon discount has been applied!" în partea de sus a paginii.

Valabilitatea Cardului cadou

Cardul cadou este valabil trei luni de la emitere.
Cui pot trimite Cardurile cadou?

Cardurile cadou sunt cea mai simplă şi eficientă metodă de a face cadouri minunate familiei şi prietenilor. Aceste carduri pot fi achiziţionate şi oferite în diferite situaţii: cadouri angajaţilor unei companii, cadouri cu ocazia unor evenimente sau orice alt moment important din viaţa celor dragi.

Scrie o recenzie

Intra in contul de client sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scrie o recenzie
daco-romania.ro © 2018
⋅ powered by Intelirom